1. Verwarm een heteluchtoven voor op 160 graden.
  2. Mix alle ingrediënten voor de bodem door elkaar. 
  3. Leg een stuk bakpapier over de bodem van een (vierkante) springvorm (16x16 cm). 
  4. Verdeel 2/3de van het bodembeslag over de bodem en maak kleine kruidnoten van het overgebleven gedeelte. 
    Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de kruidnoten op. 
  5. Mix de appel met 1 tl kaneel en 1 tl suikervervanger en verdeel dit over de bodem van de springvorm. Doe ook het rood fruit erbij.
  6. Mix de rest van de ingrediënten voor de cheesecakelaag door elkaar en giet dit over de bodem van de springvorm.
  7. Zet de bakplaat met de kruidnoten én de springvorm ca 40 minuten in de oven. Plaats een hittebestendig bakje met water naast de springvorm. Zo voorkom je dat de cheesecake gaat ‘scheuren’.
  8. Laat de cheesecake ten minste 1,5 uur afkoelen in de koelkast. Doe de kruidnoten even in een bewaarbakje.
  9. Verdeel de kruidnoten over de cheesecake en top eventueel nog af met extra rood fruit.
  10. Snijd de cheesecake dan in vierkante stukken van ca 5x5cm.