1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng een voor een de Ísey Skyr, eieren, appelmoes, zonnebloemolie en vloeibare zoetstof met een garde tot een egaal beslag.
  3. Meng in een apart kommetje de havermeel, volkoren meel en bakpoeder
  4. Doe het meel bij het beslag en meng door elkaar met een rubberen spatel
  5. Scheur een stuk of 8 frambozen uit elkaar en roer dit voorzichtig door het beslag
  6. Leg een vel bakpapier op het rooster uit de oven en vul de siliconen vormpjes telkens met een volle eetlepel beslag. Doe er wat frambozen(stukjes) bovenop.
  7. Bak voor 20 a 25 min af in de oven, met een satéprikker kan je kijken of het gaar is
  8. Voor het serveren kan je het aftoppen met een schep van de Ísey Skyr en een framboos.
  9. Je kan deze muffins gerust invriezen, maar doe dit dan wel zonder skyr topping. 

Recept van @femsfoodiefinds