1. Stamp de biscuits fijn
  2. Roer het meel erdoor
  3. ⁠Doe vervolgens een schepje appelmoes erbij en een kneep honing vervanger
  4. ⁠Roer door tot het een kruimelig deeg is. Als het te droog is doe je een beetje appelmoes erbij
  5. Verdeel dit over 2 potjes of schaaltjes
  6. ⁠Verdeel vervolgens de Skyr of kwark over de schaaltjes, over de bodem
  7. ⁠Snijd de banaan in dunne plakjes en verdeel de helft van de banaanplakjes over de Skyr/kwark
  8. Verdeel hier overheen de karamelpudding
  9. ⁠Verdeel hier weer plakjes banaan overheen
  10. ⁠Optioneel doe je er een toef slagroom light op
  11. ⁠Schenk er wat salted caramelsaus overheen
  12. ⁠Hak de chocolade fijn en strooi dit er als laatste overheen  

Recept van @femsfoodiefinds 

https://www.instagram.com/p/C4U38VOiY5t/