Plaatkoek met peer en koffiesmaak

Plaatkoek met peer en koffiesmaak

Tussendoortje
Bereidingstijd: 55 minuten
Aantal personen: 12

Ingedriënten
  • 200 gram havermeel (ik maal havermout tot meel met mijn foodprocessor)
  • 100 gram amandelmeel
  • 1 flinke theelepel bakpoeder 
  • 5 gram espressopoeder 
  • Snufje zout 
  • 1 flinke shot vanille (Personal Protein)
  • 3 of 4 eetlepels Greensweet 
  • 250 gram kwark
  • 2 peren 
  • Optioneel: handje amandelschaafsel 
Bereiding
  • Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed je bakvorm met bakpapier.
  • Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed doorelkaar.
  • Voeg hierna de natte ingrediënten er aan toe. Mocht het beslag te dik zijn, voeg dan wat water toe.
  • Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in kleine stukjes. Voeg de stukjes peer toe aan het beslag; 
  • Giet het beslag in de bakvorm en bak deze voor ongeveer 40 minuten in de oven. Laat goed afkoelen.
  • Top eventueel af met de amandelschaafsel. 

Recept van: @twirrewyn1985