Geitenkaas muffins

Geitenkaas muffins

Tussendoortje
Bereidingstijd: 60 minuten
Aantal personen: 12 porties

Ingedriënten
  • 200 gr volkorenmeel
  • 10 gr bakpoeder
  • Snufje zout
  • 15 gr stevia (suikervervanger)
  • 2 eieren
  • 4 el olijfolie
  • 200 ml ongezoete melk (ik heb nu amandelmelk gebruikt)
  • 80 gr geitenkaas (kleine blokjes)
  • 40 gr walnoten (fijngesneden)
  • 20 gr honingvervanger
Bereiding
  • Mix de olie, melk, honingvervanger en de eieren met elkaar in een kom.
  • Meng het meel, bakpoeder, zout en de suikervervanger goed door elkaar in en voeg het toe aan het andere mengsel.
  • Voeg daarna de geitenkaas en de walnoten toe en spatel dit door het beslag.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvorm.
  • Bak de muffins +/-30 min op 170 graden in de oven (boven- en onder)
  • Laat de muffins 10 min afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.

Recept van: @tessa_lazyfitgirl