1. Verwarm een heteluchtoven voor op 160 graden.
  2. Mix alle ingrediënten voor de bodem door elkaar.
  3. Leg een stuk bakpapier over de bodem van een springvorm (22 cm). Zet daarna de rand er weer op.
  4. Verdeel het bodembeslag over de bodem van de springvorm.
  5. Mix alle ingrediënten voor de cheesecakelaag door elkaar. Roer de stukjes peer er als laatste doorheen.
  6. Giet de cheesecakelaag over de bodem.
  7. Roer de speculaaskruiden door de suikervervanger. Verdeel dit over de cheesecake. Maak met een satéprikker draaiende bewegingen, zodat er een mooi patroon ontstaat.
  8. Zet de springvorm 35 minuten in de oven. Plaats een hittebestendig bakje met water naast de springvorm. Zo voorkom je dat de cheesecake gaat ‘scheuren’.
  9. Laat de cheesecake ten minste 1,5 uur afkoelen in de koelkast voordat je de springvorm verwijderd.

PS: met de code "Lazyfitgirl15" ontvang je 15% korting bij foodspring, uitgezonderd producten waar al korting op geldt.