Chocolade-kersen havermout uit de oven

Chocolade-kersen havermout uit de oven

Ontbijt
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 1

Ingedriënten
  • 2 el havermeel 
  • 2 el havermout
  • 1/2 el zoetstof (meer of minder afhankelijk van de sterkte van je zoetstof)
  • 1 tl cacoapoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • (Plantaardige) melk
  • Pecannoten of andere noten naar smaak
Bereiding
  • Meng alle droge ingrediënten behalve de noten door elkaar met een flinke scheut (plantaardige) melk, totdat het een lekker smeuïg mengel is. Meng er daarna een handvol (diepvries) kersen doorheen.
  • Giet dit in een ovenschaaltje met eventueel nog wat pecannoten erbovenop. Zet dit voor ongeveer 20 tot minuten in de heteluchtoven op 180 graden.

Recept van: @danielleinbalans