Scrambled tofu met kerrie

Ontbijt, vegan, eiwitrijk
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal personen: 1
Ingedriënten
- 180 gram tofu
- 100 gram cherrytomaten
- 2 volkoren boterhammen
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels sojasaus
- 1,5 theelepel kerrie
- 1/2 theelepel kurkuma
- Paar snufjes cayenne peper
- Handje spinazie
- Scheutje olijfolie
Bereiding
- Snijd of pers de knoflook fijn en snijd de cherrytomaten door midden.
- Snijd de tofu in twee helften en knijp ze even uit boven de wasbak.
- Doe een beetje olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg hier de cherrytomaten aan toe en bak een paar minuten mee.
- Brokkel de tofu boven de pan en breng op smaak met sojasaus, kerrie, kurkuma en cayenne peper. Laat dit nog 5 minuten doorbakken.
- Verdeel de spinazie over de boterhammen en beleg met scrambled tofu.
Recept van: @Zonderzooi