1. Laat de gelatine blaadjes 10 min weken in koud water.
2. Open het blikje mandarijnen, laat het vocht uitlekken boven de wasbak en doe in een steelpannetje, warm op.
3. Plet de mandarijntjes fijn en voeg kleine beetjes van het maizena papje toe totdat je tevreden bent over de dikte. Laat afkoelen en bewaar in de koelkast in een weckpotje.
4. Meng alle ingrediënten voor de bodem met elkaar, doe op de bodem van het vormpje en druk goed aan
5. Doe een flinke schep van de Skyr in een pannetje, warm op maar laat het niet koken, knijp de gelatineblaadjes uit en los ze erin op.
6. Roer dit door de rest van de Skyr en stort op de bodem. Dek af, zet in de koelkast. Laat minimaal 4 uur opstijven.
7. Voor het serveren top je het af met een schep van de mandarijnen chutney en genieten maar!

Recept van @femsfoodiefinds