1. Verwarm de oven voor op 175 graden, hete lucht
2. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de rest in met bakspray
3. Stamp de biscuit fijn en meng met de overige ingrediënten voor de bodem. Smelt de boter in de magnetron, doe bij het biscuit mengsel en maak er een kruimelig deeg van. Stort dit op de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel
4. Meng de ingrediënten voor de cheesecake en klop goed met een garde tot het een egaal beslag is. Stort dit op de bodem en bak 20 minuten in de oven.
Het is goed als de bovenkant niet meer nat is (een beetje flubberig mag wel!)
5. Laat afkoelen en zet daarna een paar uur in de koelkast. Je kan dit ook een avond van te voren maken en een nachtje in de koelkast zetten.
6. Voor het serveren kan je er optioneel wat suikervervanger overheen strooien. Zeef dit wel eerst zodat je alleen de kristallen overhoudt en strooi wat kristallen over de bovenkant. Ga er daarna met een brander overheen tot de bovenkant een beetje hard is.