1. Leg de blaadjes gelatine in een bakje water en laat 30 minuten weken
2. Ontdooi de bevroren aardbeien en frambozen in een apart pannetje op laag vuur
3. Verwarm de oven voor op 180 graden

4. Meng de droge ingrediënten in een mengkom
5. Voeg de natte ingrediënten hier aan toe en meng tot een mooi beslag
6. Doe het beslag in een springvorm van 17cm en zet voor 10 minuten in de oven (na het bakken laten afkoelen)

7. Ga ondertussen verder met de kwarklaag door de ontdooide aardbeien te pureren en te vermengen met de kwark
8. Verwarm wat van de kwarklaag en los de uitgeknepen gelatine hier één voor één in op
9. Giet het warme mengsel in een bakje en voeg hier rustig de rest bij en roer goed door elkaar
10. Stort de kwarklaag op de afgekoelde bodem 

11. Pureer de frambozen en verdeel over de kwarklaag, met een stokje kan je er een mooie structuur in maken
12. Zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven
13. Top af met wat aardbeien, frambozen en kokosrasp

Smullen maar!

Recept van @jessica_lazyfitgirl