1. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de zalmfilet in blokjes en de komkommer en avocado in reepjes.
  3. Snijd de (ontdooide) mango in kleinere stukjes.
  4. Zodra de rijst gaar is roer je de azijn erdoor.
  5. Breng de rijst goed op smaak met zout. Roer een eetlepel zuivelspread door de rijst, zodat het plakkerig wordt. Laat afkoelen.
  6. Maak nu de sushi door een nori vel met de glimmende kant naar beneden op het sushi matje te leggen. Bedek het nori vel voor 2/3 met een dunne laag rijst.
  7. Leg de komkommer, avocado, mango en zalm in het midden. Niet te vol, want dat is moeilijk oprollen. Rol nu de sushi strak op met het matje. Druk stevig aan.
  8. Snijd de sushirol met een scherp mes in stukken.
  9. Herhaal dit proces met de rest van de nori vellen.

Serveer met soja saus. Eet smakelijk!