1. Snij de appels in blokjes en meng met de suiker en kaneel.
  2. Bak het appelmengsel met bakspray in een pan tot ze zacht en gekarameliseerd zijn.
  3. Splits de eieren en klopt de eiwitten op in een vetvrije kom.
  4. Klop de dooiers en honingvervanger even kort tot een glad mengsel.
  5. Meng in een aparte kom alle droge ingrediënten.
  6. Schenk om en om wat van het meelmengsel en de amandelmelk bij de dooiers en blijf ondertussen kloppen.
  7. Spatel nu voorzichtig de eiwitten hier in delen doorheen.
  8. Spray wat bakspray in een anti-aanbak pan en schep de helft van het beslag in de pan. Bak op matig vuur tot de onderkant bruin is. Draai voorzicht om en bak ook de andere kant bruin. Zodra beide kanten goed zijn kan je met twee vorken de “dikke pannenkoek” in grove stukken uit elkaar trekken en nog eventjes kort doorbakken. Herhaal dit voor de andere helft.
  9. Verdeel de kaiserschmarrn over 2 à 3 borden en top af met de appeltjes, wat appelmoes 0% en wat poedersuikervervanger.

Recept van: @jessica_lazyfitgirl