1. Verwarm de oven voor op 180 graden en snijd de wraps in driehoekjes. Besprenkel met een beetje olie en breng op smaak met wat zout, peper en een beetje paprikapoeder. Bak de driehoekjes 10 minuten knapperig in de oven.

  2. Snijd ondertussen de paprika in reepjes, de cherry tomaten door de helft en de ui en knoflook fijn. Kook hierna de rijst zoals staat omgeschreven op de verpakking.

  3. Terwijl de rijst kookt verhit je wat olie in een koekenpan en fruit je de ui en knoflook zacht. Zodra de ui zacht is doe je het gehakt erbij en bak je het rul en gaar. Voeg gerookt paprika- en komijnpoeder toe en voeg de uitgelekte mais toe. Roerbak op hoog vuur mee en voeg naar smaak zout en peper toe.

  4. Bak in een andere pan de paprikareepjes op hoog vuur in wat olie, totdat de reepjes zacht worden en toch nog een bite hebben.

  5. Nu kun je gaan opbouwen. Verdeel rijst, het gehaktmengsel, paprika, wrap nacho’s, cherry tomaten en avocado over kommen. Maak eventueel af met een eetlepel yoghurt en koriander.

Eet smakelijk!