Spinaziequiche zonder deeg

Spinaziequiche zonder deeg

Diner
Bereidingstijd: 60 minuten
Aantal personen: 1

Ingedriënten
  • 100 g spinazie
  • 1 ei
  • 100 g Mexicaanse wokmix
  • 75 g zoete aardappel
  • 50 g cottagecheese
  • 25 g geraspte 30+ kaas
  • 2 tl knoflooksletten of andere kruiden
  • Snuf zout
Bereiding
  • Laat de spinazie in een pan slinken en daarna uitlekken en afkoelen.
  • Doe dan het ei, cottagecheese, kaas en spinazie in een blender.
  • Schil de zoete aardappel en snijd hem in dunne plakjes (op de mandoline).
  • Neem een ovenschaaltje en bekleed het met bakpapier, zet tegen de rand een rijtje aardappels en doe de wokmix in het midden en duw dit ook een beetje naar de kant.
  • Giet de spinazie in het schaaltje en tik het op het aanrecht zodat het overal tussen gaat zitten.
  • Steek de laatste schijfjes aardappel in het midden.

Airfryer

  • Zet de airfryer aan op 160 g en ongeveer 45 minuten.
  • Zet het schaaltje in het mandje en sluit de airfryer.
  • Na 15 minuutjes de schaal afdekken met een deksel of folie.

Oven

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Zet het schaaltje in het midden van de oven voor ongeveer 45
  • Na 15 minuutjes de schaal afdekken met een deksel of folie.

Recept van: @jolasch68healthylife