Spaghetti caprese

Spaghetti caprese

Diner
Bereidingstijd: 15-20 minuten
Aantal personen: 2

Ingedriënten
  • 150/200 gram volkoren spaghetti (ongekookt)
  • 500 gram rivolo tomaatjes 
  • 1/2 courgette 
  • (vegetarische) gehaktballetjes
  • 1 bol mozzarella
  • 50 gram geraspte 30+ kaas
  • 2 á 3 teentjes knoflook geperst
  • Italiaanse kruiden
  • Olijfolie
Bereiding
  • Kook de pasta zoals de verpakking aangeeft. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de tomaatjes in vieren, de courgette en mozzarella in plakjes.
  • Voeg als de spaghetti klaar is een scheut olijfolie, de knoflook en kruiden naar smaak toe aan de pan en schep de spaghetti in een ovenschaal. 
  • Leg bovenop de spaghetti de plakjes mozzarella en de plakjes courgette. 
  • Leg daar bovenop de tomaatstukjes en de balletjes gehakt. 
  • Top de ovenschaal af met wat geraspte kaas en doe de schaal voor zo'n 25 minuten in de oven. 

Recept van: @twirrewyn1985