Quesadilla's

Diner
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2 quesadilla's
Ingedriënten
- 4 volkoren wraps
- 1 ei
- 30 gr fijngesneden olijven
- 30 gr fijngesneden zongedroogde tomaten
- 100 gr spinazie
- 80 gr champignons
- 20 gr geitenkaas
- Kruiden: kurkuma, knoflook, paprikapoeder, peper en zout (Bijvoorbeeld de garlic heaven en de it’s a wrap van Green Gypsy)
Bereiding
- Kruid de champignons naar eigen smaak en bak ze op in een heel klein beetje olijfolie in de pan. Doe ze in een schaaltje.
- Bak de spinazie kort tot het slinkt en doe de spinazie in een ander schaaltje.
- Smeer 1 wrap volledig in met ei (beide kanten) en leg deze in een koekenpan.
- Beleg de wrap met (de helft van) de spinazie, olijven, zongedroogde tomaten, champignons en geitenkaas) en strooi er naar smaak de kruiden overheen.
- Smeer wrap 2 volledig in met ei en leg die bovenop de belegde wrap.
- Bak beide zijden van de quesadilla op laag vuur.
- Herhaal dit voor een 2de quesadilla.
Recept van: @tessa_lazyfitgirlmethode