Pasta met Philadelphiasaus

Pasta is er in verschillende soorten en maten, en naar ieders smaak te maken door verschillende sauzen. Met dit recept zet je een heerlijke voedzame pasta met Philadelphiasaus op tafel.
Bereidingstijd: -24 + 20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
- 300 gram volkoren spaghetti
- 400 gram courgette spaghetti
- 400 gram bevroren tuinerwten
- 2 volle handen verse spinazie
- 1 rode paprika in blokjes
- 2 stronkjes bosui in ringen
- 200 gram cherry trostomaatjes in partjes
- 300 gram gekookte kipreepjes
- 150 gram Philadelphia (bieslook) (of een ander merk zuivelspread met bieslook smaak)
- garlic heaven van Green Gypsy Spices (of andere soortgelijke kruiden) naar smaak
- half blokje groentebouillon minder zout
- 150 ml kokend water
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens bereiding (kies de kortste kooktijd)
- Halve bouillonblokje in een wokpan met het kokend water, als het blokje vermengd is gooi je hier de tuinerwten door en laat dit 5 minuutjes zo staan.
- Als de spaghetti klaar is afgieten, wokpan op het vuur en de spaghetti, Philadelphia, courgette spaghetti en kipreepjes toevoegen.
- Wanneer alles goed gemixt is en de kip gaar is, de spinazie, paprika, tomaat en kruiden toevoegen en goed door elkaar mixen. Nog een paar minuten laten pruttelen.
- Op de borden scheppen en nog wat bosui er overheen strooien.
Buon appetito!
Volg @jessica_lazyfitgirl voor meer voedzame en suikervrije recepten.