Wauw wat was het een prachtige lancering van mijn receptenboek De Eetswitch en nu staat hij ook al in de top 10 culinair van de Bestseller 60.

Vorige week vond de prachtige lancering van mijn receptenboek 'De Eetswitch - Afvallen zónder dieet' plaats. Na een jaar hard werken samen met het allerbeste team, ben ik super trots op wat we samen hebben neergezet. Het was een mooie, en ook even een emotionele avond bij boekhandel Dekker vd Vegt in Nijmegen. Eindelijk kon ik mijn boek vasthouden.

De mooie woorden van ambassadrice Tanja, leuke video van Richard Groenendijk en een aantal Lazyfitters die mij persoonlijk kwamen vertellen wat de Methode voor hen betekent heeft, maakte de avond compleet. De reacties die ik heb ontvangen zijn overweldigend, dit betekent echt heel veel voor mij. De verkoop gaat zo goed, dat ik eigenlijk nog niet kan bevatten dat we nu zelfs al bezig zijn met een 2e druk.

Hieronder vind je een foto-overzicht van de lancering. Kijk je mee?

En dan, als kers op de taart is het boek ook nog op nummer 6 in de Top 10 culinair binnen gekomen op de officiële lijst, van Bestseller 60. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Zo mooi dat het boek dat ik, samen met mijn management, zelf uitgegeven heb, meteen in de eerste week in deze toonaangevende lijst binnen komt.

 

Wil jij zelf ook aan de gang met de recepten uit ‘De Eetswitch’ dan kan je hem bestellen in de webshop en in de betere (online) boekhandels , zoals onder andere Bol.com.

Wil je ook de inhoud zien? Neem dan een kijkje in het inkijkexemplaar.