Wat begon als hobby naast mijn baan als foodcoach werd een steeds grotere passie, mede dankzij alle succesverhalen en mega enthousiaste Lazyfitgirls! 

Achter de schermen werkten we aan deze website, komt er een Lazyfitgirl Kickstart receptenboek aan, een heuse webshop én heb ik grootste plannen voor 2021: De Lazyfitgirl Academy!

Om dit alles te financieren ga ik toffe samenwerkingen aan met merken die 100% matchen met de methode. Daar ben ik erg trots op. Op deze manier kan ik de methode gratis blijven aanbieden. Dat vind ik erg belangrijk. Iedereen verdient het om zijn leefstijl te veranderen. Daarnaast mag ik jullie vertellen: dankzij jullie stemmen won ik de Viva400 publieksprijs! 

2020 is voor mij een jaar van grote ontwikkelingen geweest en ik kan niet wachten om mijn plannen voort te zetten! Blijf je mij volgen? 

Liefs,
Anki 


PS: de meeste foto's op de website zijn afkomstig van mijn vaste fotografen Marloes Thijssen en Soof Bremer; dankjulliewel!
En bijna alle food foto's zijn door Dalí van Zonderzooi beschikbaar gesteld; Thanks Dalí!