Manifesteren doe je eigenlijk de hele dag door. Het betekent dat jij met je energie, situaties en mensen naar je toe trekt die passen bij jouw onderbewuste programmering.

Misschien ben jij er nog niet bewust van dat jouw energie zo'n kracht heeft. Met name de emoties en de overtuigingen die daarbij horen, hebben de meeste kracht; ze werken als een soort magneet. Hiermee trek jij een soortgelijke energie aan.

Voorbeelden

Een simpel voorbeeld; als jij oplossingsgericht in het leven staat, dan gaan anderen mee in die positieve vibe. Zie jij vooral problemen of tekortkomingen, dan zullen anderen zich daar ook op concentreren. Probeer negatieve gedachten los te laten. Dit begint al bij het uitspreken van je wensen en dromen, om ze naar je toe te trekken. Maar het zit ook in hoe je over jezelf en je omgeving praat. 

Zeg jij vaak 'dat kan ik niet', of 'dit gaat me nooit lukken', dan gaat je energie naar die plek, naar dat gevoel dat jij het niet kan. Met elke uitspraak gooi jij letterlijk iets het universum in!

Leer manifesteren in de Transformatie Cursus

Oprah Winfrey, Béyonce, Michelle Obama... zomaar wat beroemdheden die vaak hun enthousiasme delen over manifesteren en het uitspreken van positieve affirmaties. In de Transformatie Cursus ga je hier heel concreet mee aan de slag. Je gaat al jouw doelen visueel maken op een droombord aan de hand van een stappenplan. Je zult je elke week krachtiger voelen in het behalen van jouw doelen.