YAY, we zijn live met de Lazyfitgirl webshop! Om dit te vieren geef ik ook nog iets leuks weg onder de eerste kopers én doneer ik aan de Voedselbank!

Het was me nogal een onderneming, mede dankzij de enorme inspanningen van Rinske & Charlotte van mijn management High Rollers Agency is het ons samen gelukt! Super trots en blij ben ik met de echte Lazyfitgirl Community armbandjes (goud & zilver), de Lazyfitgirl Leefstijl Weekplanner (waarmee jij je doel gaat bereiken!) en als klap op de vuurpijl een te mooie Lazyfitgirl comfy hoodie, een heerlijke sweater & t-shirts! Ook verkrijgbaar: dè vervanger voor honing! Ik ben super benieuwd naar jullie reacties!
⁣⁣
Bestel jouw Lazyfitgirl producten in de Webshop!
⁣⁣

Winnen & Doneren

En ik heb meteen iets leuks, want onder alle bestellingen vóór 1 januari verloot ik weer een 1 op 1 coaching sessie! Je doet automatisch mee. En voor alle bestellingen die déze week worden gedaan wordt per bestelling €1,- gedoneerd aan de Voedselbank.


⁣Foto: @bysoofbremer