De allereerste uitverkochte Lazyfitgirl Meet-Up!

In de aflopen jaren heb ik vaak de vraag gekregen wanneer er een Lazyfitgirl Meet-Up zou worden georganiseerd. Er werden plannen gesmeed, weer in de koelkast gezet en de focus kwam weer op andere projecten te liggen. Eindelijk wordt nu het lange wachten beloond, want ik ben enorm blij dat op zondag 28 januari 2024 de eerste Lazyfitgirl Motivatie Meet-Up gaat plaatsvinden. In de prachtige locatie De Moestuin, in Utrecht.

Het is een unieke kans om naast gelijkgestemde Lazyfitters ook de ambassadrices en natuurlijk mijzelf te ontmoeten. De dag staat niet alleen in het teken van verbinding, want naast een voedzame luxe lunch (non-alcoholische dranken inbegrepen) staan er ook enorm waardevolle workshops rondom de thema’s zelfliefde, doelen stellen en motivatie op het programma. Hierin is ruim de gelegenheid om jouw vragen te stellen. 

De aanwezigen gaan naar huis met nieuwe connecties, kennis én een bomvolle goodiebag ter waarde van meer dan €80,-. Een prachtige gelegenheid om het nieuwe jaar vol motivatie te starten!

Om jou de aandacht te geven die je verdient, het maximale uit de dag te laten halen en optimale kwaliteit te garanderen, hebben we besloten het kleinschalig te houden. Alle kaarten zijn uitverkocht.

Programma

  • 11:30 - 12:00 Inloop & Ontvangst
  • 12:00 - 12:45 Welkom door Anki Willemsen en kennismakingsoefening door Anneke van Buro Bis
  • 12:45 - 13:45 Luxe biologische get to know Lunch - met vragenspel
  • 13:45 - 15:00 Motivatie Masterclass incl. workshop 'doelen stellen' met Sharon | Gewoontecoach
  • 15:00 - 16:00 Workshop Zelfliefde | met de ambassadrices
  • 16:00 - 16:30 Afsluiting en ruimte voor eigen invulling

Ben jij erbij? Ik kijk er enorm naar uit om ook jou in januari te ontmoeten! 

Liefs,
Anki

Bereikbaarheid Motivatie Meet-Up:

Openbaar vervoer
Neem vanaf Utrecht CS de tram naar Utrecht Science Park en stap de eerste halte (6 minuten) uit bij halte Stadion Galgenwaard. Steek de brug van de Kromme Rijn over. De eerste weg links is de ingang van de tuin. Je reis plannen kan op de website van 9292.nl.

Auto
Bij de Moestuin is voldoende parkeergelegenheid. Het parkeerterrein is gelegen naast het parkeerterrein van sportvereniging Kampong. Reis zo veel als mogelijk samen.