Lazyfitgirl methode

Transformatie verhalen

Lees hier de transformatie verhalen van alle dames die het succesvol afvallen met de Lazyfitgirl Methode hebben ontdekt en hun verhaal graag met je delen. 

Enthousiast geworden? Start hier jouw Lazyfitgirl Transformatie

November 2020

NOVEMBER 2020

Oktober 2019

OKTOBER 2019

Maria

Al voor mijn zwangerschap wilde ik afvallen, want ik had een te hoog gewicht voor mijn lengte. Ik stond uren in de sportschool om vervolgens een 'gezonde' maaltijd naar binnen te werken. Het afvallen vorderde niet en ik snapte er niks van. Ik at gezond en ik sportte, toch? Dan zou alles goed moeten gaan. Ik bleef maar op hetzelfde gewicht en toen ik uiteindelijk zwanger werd, heb ik mezelf helemaal laten gaan. Sporten deed ik niet meer, want ik was te misselijk en ik gaf toe aan al mijn cravings. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik een normaal aantal kilo's aan, maar juist erna werd ik dik. Ik voelde me opgeblazen en wist dat er iets moest veranderen.

Per toeval zag ik Anki's profiel op Instagram en was ik meteen enthousiast! Ik werd ambassadrice om een stok achter de deur te hebben, zodat ik deze levensstijl daadwerkelijk zou volhouden. Ik deed mee vanaf de eerste ronde en startte op 27 oktober 2019 met de Lazyfitgirl methode. Ik was blij met alle informatie over voeding, want wat bleek? Toen ik dacht dat ik gezond at, kreeg ik als nog te veel vetten en suikers binnen. Ik leerde labels lezen en stond versteld van de toegevoegde suikers in producten waar je het niet zou verwachten.

Ik was in het begin heel streng voor mezelf, want ik ben een échte perfectionist. Dit was ook meteen mijn valkuil, want hierdoor maakte ik het te moeilijk voor mezelf. Desondanks bleef ik Anki en veel andere lazyfitgirls volgen en leerde ik dat perfectionisme absoluut niet nodig is. Ieder heeft een ander begin en bewandelt een ander pad. Zo ging het bij mij ook met ups en downs en eet ik nog steeds wel eens te veel. Voel ik mij schuldig? Absoluut niet en daar ben ik zo blij mee!

De methode heeft niet alleen mijn levensstijl veranderd van 'alles eten wat los en vast zit' naar voedzaam, maar ook mijn mindset is 180 graden gedraaid. Ik houd van mijn lijf en voel me letterlijk lekker in mijn vel. Het gewichtsverlies (en daarbij het voedzame eten) gaf me niet alleen een lager getal op de weegschaal en een kleinere kledingmaat, maar ook meer energie, een mooiere huid en een stuk minder stress om wat ik eet. Ik sport nu met plezier, omdat ik de energie ervoor heb, ik kan met mijn dochter samen de glijbaan af en ik pas op de schommel. Allemaal non-scale victories waar ik het voor doe!