Lazyfitgirl methode

Transformatie verhalen

Lees hier de transformatie verhalen van alle dames die het succesvol afvallen met de Lazyfitgirl Methode hebben ontdekt en hun verhaal graag met je delen. 

Enthousiast geworden? Start hier jouw Lazyfitgirl Transformatie

Maart 2021

MAART 2021

Mei 2020

MEI 2020

Evelien

Ik ben Evelien, moeder van 3 meisjes (van 5, 4 en 1 jaar oud). De zwangerschappen gingen gepaard met veel bekkenklachten. In de laatste zwangerschap had ik op het eind zoveel pijn dat ik nauwelijks nog kon bewegen. In die tijd was net de eerste lockdown ingegaan en waren de oudste twee fulltime thuis en waren alle fysio’s dicht. Uit zelfmedelijden troostte ik mezelf met chocola en andere ongezonde dingen. Na de bevalling wilde ik zeker 20 kilo afvallen. Ik begon te zoeken naar manieren om dat zo snel mogelijk te doen, want ik voelde me doodongelukkig met mijn spiegelbeeld. Het was niet de eerste keer dat ik veel gewicht wilde verliezen. Na mijn eerste 2 zwangerschappen was het min of meer ‘vanzelf’ gegaan, maar na een heel gezellige studententijd paste ik ook nauwelijks leuke kleren meer. Ik heb toen van alles geprobeerd (’10 weken slank plan’ – haha wat een grap!) en uiteindelijk gelukt met hulp van een diëtiste.

Toevallig kwam ik via Instagram het account van Anki tegen en besloot het er maar gewoon op te wagen; een gezonde levensstijl en langzaam en duurzaam afvallen klonk erg goed! Een aantal switches paste ik al toe (volkoren eten en ik eet geen vlees, wat ook weer verzadigde vetten scheelde), maar er was nog veel te leren. 10 maanden later ben ik 20 kilo en vele centimeters kwijt! De Non-Scale Victories zijn eindeloos: kleding shoppen in leuke boetiekjes en er ook in passen, mezelf durven te laten zien, tevreden naar mijn spiegelbeeld kijken, een gezonde relatie met eten met ruimte voor bewust genietmomenten en ik voel me veel energieker. Voldoende nachtrust is schaars met 3 kleine kinderen, maar ondanks dat heb ik genoeg energie om te wandelen en leuke dingen te doen met mijn gezin. Ik heb een kantoorbaan, maar probeer dagelijks in ieder geval een half uur te gaan wandelen en zoek na een rotdag geen troost meer in eten.

Op Instagram maakte ik een nieuw account aan en kwam in contact met vele inspirerende Lazyfitgirls en ontdekte het plezier in bakken van gezonde baksels. Ik beloonde mezelf met een aantal fijne keukenhulpjes (een mooie digitale keukenweegschaal om de ingrediënten af te wegen voor de baksels, een wafelijzer, siliconen bakvormen) en er komt meerdere keren per week wat lekkers uit mijn oven!