Lazyfitgirl methode

Transformatie verhalen

Lees hier de transformatie verhalen van alle dames die het succesvol afvallen met de Lazyfitgirl Methode hebben ontdekt en hun verhaal graag met je delen. 

Enthousiast geworden? Start hier jouw Lazyfitgirl Transformatie

januari 2020

JANUARI 2020

mei 2019

MEI 2019

Caren

In 2019, na mijn eerste zwangerschap, kwam Anki voorbij op Instagram en ik vond de overzichtelijke, stapsgewijze en onderbouwde methode direct bij mij passen. Ik ben in een paar maanden tijd 10 kilo afgevallen zonder te hoeven doorzetten, wat een verademing is dat! Ik hoef nooit meer op dieet en geniet zelfs van bewegen en sporten. Ik ben heel blij dat ik nu zelf een gezonde basis voor mijn voedingspatroon kan creëren, ik val hier 3 jaar later nog steeds op terug. Ik geniet zonder schuldgevoel van chocola, ik vertrouw er nu op ik kan eten wat ik wil zonder overgewicht te krijgen. Ik sta mezelf toe om kleding te kopen die past, ongeacht de maat in het label (die zegt namelijk niets over mijn gewicht, weet ik nu).
 
De Lazyfitgirlmethode is de eerste methode die mij leert uit de dieetmodus te komen en voedingskeuzes te maken vanuit zelfliefde, in plaats van zelfkritiek. Dat is zo’n cadeau en ik ben heel blij dat ik mijn kinderen dit ook kan leren en hen een gezonde relatie met eten kan voorleven!