Robin

Net nadat ik  voor de 2e keer moeder werd stuitte ik via Instagram op een blog van ‘wij jonge ouders’. In dit blog vertelde een andere moeder over een zelfontwikkelde afval-methode. Nieuwsgierig heb ik Anki opgezocht op Instagram. Op haar pagina had ze onder verschillende highlights haar geposte stories staan. Ik heb een notitieblok erbij gepakt en veel goede tips opgeschreven: dit wilde ik ook! 

In oktober 2019 kwam de eerste gebundelde versie van de Lazyfitgirl Methode uit. Een uitgebreide en overzichtelijke bundel waarin het aanleren van de nieuwe levensstijl goed uitgelegd wordt. Toen de vraag kwam wie deze Methode wilde volgen twijfelde ik geen moment. Na jarenlang jojo-en, dure diëten en frustraties dit keer geen nieuw dieet maar een verandering van levensstijl. 

Kan ik dit wel? Gaat dit lukken op eigen kracht?
JA! Het is mij gelukt. In een jaar tijd ben ik terug op het gewicht gekomen van voor mijn zwangerschap, en belangrijker nog; ik blijf op dit gewicht!
Heb ik dan niet soms een drang om te snaaien of comfortfood te eten? Jawel, die drang is er soms. Hier geef ik weleens aan toe zonder schuldgevoel, een ‘bewust geniet moment’. En dat is precies wat je leert via deze methode. Gezond en gevarieerd eten als basis waarin je ook mag genieten met een bewust geniet moment! Ik kies mijn momenten dan ook zorgvuldig uit waardoor ik ook écht geniet.

Dat ik van mezelf ben gaan houden is voor mij echt de Non Scale Victory. Door deze Methode heb ik vertrouwen in mezelf gekregen. Ik kan gezond eten, genieten, ben creatief geworden in gezond eten maken, verboden voedsel bestaat niet en ik blijf ook nog eens op mijn streefgewicht, waardoor ik mijn broeken van voor de zwangerschap weer pas. Hier word ik blij van! En als ik het kan… kun jij het ook! 

Veel plezier en succes met de Lazyfitgirl Methode!