Natalja

Samen met mijn tweelingzus Thalea ben ik ons Instagram account gestart. De Methode en ons account zijn voor ons een echte stok achter de deur. Door actief bezig te zijn met het account en met de Methode blijven wij ons elke dag bewust van onze weg naar een gezonder leven.

Het delen van een voor en na foto hebben wij nog niet eerder gedaan.
De eerste foto was dan ook een zoektocht, van die periode zijn er niet veel foto’s. Meestal zijn wij degene die zelf de foto’s maken, of we hebben de foto’s snel gewist waar wij op stonden. 

Nu wij eigenlijk niet meer om het resultaat heen kunnen is het dan ook leuk om terug te kijken. 

Augustus 2019 is Thalea gestart met het volgen van Anki en haar Methode. Thalea startte eerst stiekem, toen op ging vallen dat zij begon af te vallen, vertelde zij haar 'geheim'. Vanaf oktober zijn wij dan ook samen gestart aan de 6-weekse en direct merkten we dat ons lijf ging veranderen. We hebben ontzettend veel mogen leren over voeding en de Eetswitches toegepast. Deze levensstijl is zo makkelijk, omdat iedereen mee kan doen. Het is absoluut geen dieet!

Het verschil in de foto’s (op de foto's staat Natalja) is 4 kilo en 20 cm. Natalja is van broekmaat 29 terug in broekmaat 26 en draagt haar bovenkleding weer in maat S/M. 
Thalea is weer opnieuw gestart na haar derde zwangerschap. 

Sinds de Methode hebben wij geen last meer van het prikkelbaredarmsyndroom. Er is weer de mogelijkheid om buiten de deur te eten, zonder te zoeken naar een toilet in de buurt en zitten veel hoger in onze energie. Wie had dat gedacht door alleen maar je voeding aan te passen en voedzame keuzes te maken voor het hele gezin...