Mushanga

7 maanden lazyfitgirl!

Inmiddels draag ik 10 kg minder massa met mij mee en 23 cm minder omtrek. Gelukkig zijn de winkels weer open en kon ik weer passende BH’s kopen, anders had ik voor de before and after hetzelfde setje aangedaan, maar dat kon echt niet meer.
 
Hierbij horen natuurlijk ook de nodige NSV’s. Zoals te zien op de foto heb ik mijn navelpiercing weer in! Deze vond ik niet meer mooi. Want een sierraad moet iets versieren, dat past niet bij een te dikke buik, vond ik. Inmiddels kijk ik weer met plezier in de spiegel en draag ik mijn navelpiercing weer graag!

Verder zit ik inmiddels op een gezonde BMI en taille-omtrek. Mijn bloeddruk was te hoog en is nu weer normaal! Ik geniet ongelooflijk van gezond eten en kan ook absoluut weer minder voedzame dingen eten zonder schuldgevoel, omdat de methode mij keer op keer heeft laten zien dat dit kan! En, ik kan weer traplopen zonder last van mijn knieën te krijgen!

Ik had wel 15 spijkerbroeken in allerlei kleuren die niet meer pasten, deze passen mij nu allemaal weer, merendeel moet zelfs een riem bij om, een maatje kleiner past inmiddels ook! Ik ben ontzettend blij met deze methode, een dieetdenker had gezegd, 10 kg binnen 7 maanden, dat is helemaal niet zo veel.

Nu denk ik, 10 kilo, die er af is en gedurende die 7 maand nog steeds af is; dat was mij met een dieet niet gelukt!
Dit is echt een leefstijl voor mij geworden. De dagelijkse switches zijn ingebakken en kosten geen moeite meer. Het kunnen eten wat ik wil en mij niet bezwaard meer voelen door meningen van anderen is misschien nog wel de grootste NSV!