Kelly

Ik ben in november 2019 bevallen van een dochtertje. In de zwangerschap was ik 30 kilo aangekomen. Inmiddels ben ik 34 kilo kwijt. Veel kilo's gingen vanzelf na de zwangerschap, maar daarna bleef het hangen en begon ik zelfs weer aan te komen. In juli 2020 ben ik begonnen aan de lazyfitgirlmethode en dit heeft mijn leven echt veranderd.

Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en was echt ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ook had ik veel lichamelijke klachten. Door de vele kilo's die ik was aangekomen had ik iedere dag hele erge rugpijn. Ik heb zelfs een slijmbeursontsteking opgelopen in mijn heup door overbelasting. Ook lag ik het liefst de hele dag in bed omdat ik gewoon geen energie had.

Net toen ik het begon op te geven, en van plan was om maar gewoon een hele nieuwe garderobe aan te schaffen, kwam ik bij toeval de lazyfitgirlmethode tegen. Ik had al zoveel diëten geprobeerd dus ik was erg sceptisch in het begin. Eigenlijk begon ik na twee weken al verschil te merken: m'n kleren gingen wat losser zitten en ik kon me gemakkelijker bewegen. Na de eerste 6 weken was ik al 45 centimer kwijt en 4,4 kilo. Nu ben ik 18 weken verder en ben ik 88 centimer en 13,9 kilo kwijt.

Niet alleen mijn omvang en gewicht zijn veranderd, ook mijn mindset is totaal omgeslagen. Ik besefte me ineens hoe stom ik bezig was en had een ongezonde relatie met eten. Elke keer als ik in de verleiding kom om minder voedzaam eten te pakken denk ik, is dit het echt waard? Natuurlijk heb ik ook bewustgenietmomenten, en hier geniet ik ook zeker van zonder me schuldig te voelen. Het verschil is dat ik nu ook geniet van gezond eten. Goed voor mezelf zorgen is erg belangrijk geworden.

Tot slot een lijstje met NSV's:

- Zelden rugpijn
- Mijn slijmbeursontsteking is weg
- Energie voor tien
- Al m'n oude kleren passen weer en sommige zijn zelfs te groot
- Trots op mezelf zijn en mezelf het waard vinden in plaats van mezelf verbergen
- Meer zelfvertrouwen
- Normaal met m'n benen over elkaar kunnen zitten
- Mezelf gemakkelijk kunnen bewegen zonder lichamelijke klachten te krijgen