Julia

Ik zou eigenlijk oktober 2019 beginnen met de Lazyfitgirl Methode. In oktober beviel ik van mijn tweeling en belandde ik in een depressie. Die diagnose kwam pas later, maar het was duidelijk dat me bezig houden met afvallen niet in het plaatje paste op dat moment. Augustus 2020 tóch begonnen met de Eetswitch Guide. Makkelijk om te volgen en de cm's gingen er langzaam maar zeker vanaf. 

Door de meetmomenten groeide mijn vertrouwen in het verliezen van de zwangerschapskilo's snel en verschoof de focus naar de Mindset Guide. In een eerdere depressie kwam ik namelijk snel aan, doordat ik mezelf troostte met eten en amper bewoog. En dat wou ik nu voorkomen. 

De Mindset Guide helpt mij in het volhouden met voedzaam eten, goede gewoontes aanleren en uitbouwen en om minder streng voor mezelf te zijn en de lat wat lager te leggen. Mooie NSV's zijn meer energie, meer ruimte voor ontspanning en me steeds sterker en zelfverzekerder voelen in mijn lichaam en geest.

Ik ben blij dat ik er - ook al was het iets later dan gepland - aan begonnen ben. Het is een levensstijl die goed vol te houden is en ik gun iedereen de NSV's die volgen! Het is nooit te laat om te starten.