Jolanda

In oktober 2019 was ik het zat, ik was TE ZWAAR en daar moest wat aan veranderen dus ik ging mijn eten aanpassen naar geen zakjes en pakjes en veel zelf maken from scratch. Meestal lukte dat maar ook vaak ging het mis. Tot ik in februari 2020 de Lazyfitgirl methode tegen kwam op internet. Nadat ik me had ingelezen en het boek had laten printen ben ik gestart met de 6 weken challenge in maart, dit was toen nog het oude boek incl. de mindset met verschillende challenges online via instagram. En wat sloot dit aan bij wat ik wilde!!!

Geen dieet, geen voorgeschreven menu, geen producten die moeten of niet mogen maar je normale eetpatroon switchen naar gezondere producten en maaltijden. Ook je eigen portie leren kennen hoorde erbij… vol is vol en eten als je trek hebt en vooral je maaltijd voedzaam maken.. En ja, ik eet dus best grote porties maar krijg ook niet altijd mijn bord leeg, en er is geen goed of fout hierin. Door mijn onregelmatige werktijden kan ik hierdoor dus rustig om 1 uur 's nachts nog een maaltijd nemen zonder mij schuldig te voelen. Via de Facebook community was er ook ondersteuning en kon ik mijn vragen kwijt. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ik GENIET van het maken van gezonde maaltijden met weinig ingrediënten en er een feestje van kan maken op mijn bord, af en toe genieten van het allerlekkerste en zelf bepalen wat en hoeveel ik eet. Dit laat ik ook dagelijks zien in de community en op mijn instagram en blijkbaar inspireer en motiveer ik daar veel mensen mee, wat ik erg leuk vind.

Het resultaat tot nu toe is dan ook TOP, een veel gladdere huid, vele cm minder, trots op mijzelf, en inmiddels heb ik mijn doel van 70 kilo al bereikt en zelfs 8 ons voorbij, maar mijn lichaam wil nog wel iets verder en ik ook want deze lifestyle dat ben IK.
Ik ben Anki zeer dankbaar met het gratis beschikbaar stellen van deze methode en zal haar daar ook volledig in blijven steunen op de community