Ina

In juli 2019 kwam ik thuis te zitten met een burn out. Eind oktober durfde ik heel voorzichtig weer de eerste stapjes te zetten naar nieuw geluk. 
Ik had een nieuwe baan gevonden in een hele andere hoek dan ik gewoon was en ik ging ervoor! 
Dit beviel enorm goed en ik werd van binnen langzaam aan eindelijk de persoon die ik stiekem altijd al was, maar nooit goed tot z'n recht was gekomen. 

Helaas had ik te lang qua voeding erg slecht voor mezelf gezorgd en was ik erg ongelukkig met mijn reflectie in de spiegel.
Ik had erg veel gewichtspijn, was altijd moe, had nergens zin in en alles was me teveel als ik m'n werk gedaan had. 

Stiekem keek ik al een tijdje mee met m'n zusje die al bezig was met de Lazyfitgirl Methode.
5 juli 2020 was het moment dat ik besloot om ervoor te gaan. 
Ik had de guide doorgelezen en juist het feit dat ik vanuit het eten wat ik lust hiermee aan de slag kon was heel erg fijn.

Nu zijn we ondertussen ruim 20 weken verder en daarmee ook ontelbare Non Scale Victories. Innerlijk en uiterlijk matchen nu! 
Ik heb veel meer energie, draai het huishouden erbij, geen last meer van gewichtspijn door suiker, heb veel minder last van moodswings, wordt heel erg blij van gezond eten en vind het nu een prioriteit om hier tijd en energie in te steken. Ook heb ik geleerd dat het niet allemaal in één keer goed gedaan hoeft te worden. Kortom: er is balans. 

Daarnaast gebruik ik eten niet langer voor het verwerken van emoties, maar draai ik het juist om. 
Als ik een pittige dag heb, maak ik het een absolute must om gezond en voedzaam te eten. Op die manier heb ik de broodnodige energie om ook zo'n dag door te komen. 

De mooiste complimenten die ik krijg zijn voor mij dan ook diegene die over mijn karakter gaan. 

'Hoe fijn is het om altijd al zo vrolijk wakker te worden'
'Jij hebt eigenlijk altijd een goed humeur hè?!'
'Je straalt!'

En natuurlijk de kracht van een glimlach! Ik ben nu zo blij met mezelf dat ik veel meer lach dan voorheen en ik merk dat dit een prachtig positief effect heeft op iedereen om me heen. 
Ook geef ik graag complimentjes, want ik weet uit ervaring hoe fijn het is om deze te ontvangen. 

Ik gun dit iedereen en het fijne is dat er een prachtige community online is, waar je terecht kunt als je vragen hebt, positieve ervaringen wilt delen of gewoon even je hart wilt luchten omdat het even niet zo goed lukt. 

Anki maakt haar methode laagdrempelig en voor iedereen bereikbaar door deze gratis te verstrekken. Dat is een enorm cadeau. 

Natuurlijk ben ik nog steeds lerende, maar ik ben ontzettend blij met mijn, al aangeleerde, goede gewoontes als het om voeding gaat. 
Daardoor en door de juiste mindset is er nu al ruim 80 cm (laatste meetmoment was 7-11) en 20,5 kg minder Ina (laatste weegmoment 21-11)! Voor de methode was er 2 kg af, dus nu gewoon 22,5 kg! Ik ben dan ook supertrots op waar ik nu geestelijk en lichamelijk sta!