Monica

Van kids af aan was ik altijd al het dikkertje van de klas, ik at mijn emoties weg en wist eigenlijk niet hoe met voedsel om te gaan. Ik at alles op wat los en vast zat. Toen ik ouder werd begonnen de diëten de ene naar de ander; ik ging als een speer, maar kwam 2x zo snel weer aan. Mijn laatste dieet was KHA en ik viel 20 kilo af. Ja, een heleboel spieren, maar hield het na een tijdje niet meer vol. Ik was echt gestrest, ik had te veel druk en vond het moeilijk om mij steeds maar weer aan te passen aan mijn gezin. Ik kwam in 4 maand weer 10 kilo aan!

Toen ben ik gelukkig begonnen met de Lazyfitgirl Methode! Wat ben ik blij dat ik Anki haar methode tegen ben gekomen; ik val af zonder honger! Ik lust veel meer, zie geen verboden voedsel meer. Ik maak automatisch bewuste keuzes en zie zo veel verschil! Ik ben nu op mijn 'slankste' dat ik mij ooit kan herinneren. 

Ik ben Anki super dankbaar en kan alleen maar aanraden en zeggen: als ik het kan, kan iedereen het! Ga weer zorgen voor jezelf zonder een dieet.