Lotte

Ik heb me nooit echt dik gevoeld, maar Ik voelde me niet meer comfortabel in mijn lijf, na een tweede zwangerschap. De kilo’s groeiden er langzaam aan en bleven plakken.

In januari 2020 ben ik gestart met de Lazyfitgirl Methode. De kilo’s en centimeters gingen er gemakkelijk af, terwijl ik nog steeds heerlijk mocht eten. Zo fijn! De methode van Anki gaf mij kennis en inzicht in voeding en beter voor mijzelf zorgen. Er bestaat geen fout of falen, het is een proces met vallen en opstaan. Waar eerst mijn doel was om een bepaald aantal kilo’s kwijt te raken, veranderde dat doel op een gegeven moment in goed voor mijn lijf te zorgen. Op de weegschaal sta ik al een hele tijd niet meer, dus ik weet niet hoeveel exact afgevallen ben. Ruim 13 kilo in ieder geval! Ondertussen ben ik 6 maanden zwanger van onze derde zoon en is mijn buik in omvang nog steeds een aantal centimeter kleiner dan een jaar geleden!
De Lazyfitgirl Methode bracht mij een heel aantal Non Scale Victories. Een paar van mijn NSV's: Ik kreeg weer meer energie, mijn kleding werd te ruim, ik kreeg weer lol in het bedenken van gezonde gerechten, mijn huid werd rustiger en mijn haar gezonder en mijn zelfbeeld veranderde in een positiever en realistischer zelfbeeld.