Lauri

Gestart met de methode omdat:
Ik woog in juli 2020 ruim 91 kg, ik voelde me dik, zat niet lekker in m'n vel en deed veel dingen met de kinderen niet meer omdat ik me schaamde. De knop moest om!
Al een tijdje volgde ik iemand die actief bezig was met de LFG-methode. Ik zag haar transformeren in een gezonde vrouw, terwijl ik haar wel goed en genoeg zag eten met voldoende variatie. Dit was ik niet gewend van de vele soorten afvalpogingen die ik al had gedaan. In juni / juli 2020 heb ik contact gehad met een personal trainer en hier zouden we eind augustus 2020 starten met sporten, dit was het moment om ook met mijn voeding aan de slag te gaan! Na het lezen van de boeken was ik overtuigd; gezonde voeding, zelf bepalen wat je eet en leren hoe je de mindset kan veranderen om dit ook vol te houden voor de rest van je leven!

De methode heeft me gebracht:
De methode heeft me echt heel veel dingen gebracht, maar als ik twee dingen mag noemen die mij het meest waardevol zijn, dan zou ik het volgende antwoord geven:
- Een positief zelfbeeld! Ik ben nu ruim 25 kg en ruim 70 cm kwijt, draag een maat 36/38 (i.p.v. maat 44) en ik ben trots op de vrouw die ik zie in de spiegel! In de winkel kan ik kleding kopen die ik al jaren wilde hebben, omdat het nu eindelijk past!
- Meer energie om dingen met mijn kinderen te ondernemen; denk hierbij bijvoorbeeld aan samen van een glijbaan gaan, samen sleetje rijden in de sneeuw of samen op de trampoline springen. Dingen die ik eerst niet deed/kon, omdat mijn gewicht me in de weg zat!

Aanraden aan anderen?
Volmondig JA! Ja! Ja! Ja! Ja! Waarom? Omdat het een "lifechanging experience" is waar je alleen maar een betere ik door kan creëren! Een gezonde kijk op voeding, een gezonde kijk op wie je bent en dat je er mag zijn, een gezonde kijk op jouzelf als persoon in een prachtig lichaam! De community is er echt om je te helpen, recepten worden rijkelijk gedeeld en iedereen gaat respectvol met elkaar om! Je leert dat je het waard bent om dit voor jezelf te doen; aangezien ik zelf mama ben van 3 jonge kinderen is het soms nog wel eens moeilijk aan mezelf te denken, maar ik doe het nu gewoon! In 1 woord; TOP!