Kelly

In mijn zwangerschap ben ik 30 kilo aangekomen. Nadat ik was bevallen in november 2019 wist ik dat er iets moest gaan veranderen. Ik heb verschillende diëten geprobeerd maar het wilde me maar niet lukken. In de zomer van 2020 was ik al wat afgevallen, maar echt soepel verliep het niet. Ik bleef terugvallen in mijn oude eetgewoontes. Bij toeval kwam ik de Lazyfitgirl Methode tegen en ben er meteen aan begonnen. Sindsdien is mijn leven veranderd.

Binnen een jaar ben ik 37 kilo afgevallen, en eigenlijk nog belangrijker, 107 centimeter in omvang kwijt. Ik ben een ander persoon, zowel van binnen als buiten. Ik ervaar ontelbare non scale victories, een paar voorbeelden zijn: van maat 3XL naar maat S/M, een gezondere huid, een betere conditie en ben een stuk assertiever geworden omdat ik me zelfverzekerder voel.

Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben om ambassadrice te worden. Ik haal heel veel voldoening uit andere mensen motiveren. Ik ben een open boek, dus iedereen mag mij altijd een berichtje sturen.