Jolanda

Na jaren lang op en af te gaan met verschillende diëten en door “te” goed voor mijzelf te zorgen want tja ook in je eentje is het lekker om hapjes, wijntjes en ongezonde maaltijden te eten was ik het vorig jaar zat. De cijfers op mijn wegschaal waren al een tijdje over mijn limiet van 80 heen nl 83.2 en er ging een knop om. Gezonder eten dus voor mij geen pakjes en zakjes meer en healthy koken en bakken. Totdat ik in januari de Lazyfitgirl methode tegen kwam en zag dat ook healthy koken en bakken niet geheel gezond was.

Dus het boek geprint, in maart begonnen met de 6 weken challenge en tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad en is het mijn standaard leven geworden waarin ik ontzettend lekker en veel kan eten en ook kan genieten van het allerlekkerste. Voor mij is het ook een uitdaging om nieuwe recepten te maken die wel in de methode passen waardoor het nog leuker is want koken en bakken zijn mijn passie.
Inmiddels ben ik ongeveer 16 kilo kwijt en rond de 60 cm op de 5 meetpunten maar vooral voel ik me beter, heb ik een frissere gladde huid, veel minder pijn in mijn gewrichten en bijna al mijn kleding vervangen.

Zoals je op de foto`s kunt zien zijn de meeste kilo`s figuurlijk van mijn schouders af want ik sta weer rechtop en straal de wereld weer in.
 
Liefs vanuit Casa di JoJo en veel plezier met de methode!