Inge

In oktober 2019 ben ik gestart met de Lazyfitgirl Methode, nadat ik Anki al een tijdje volgde op Instagram. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. In 2019 hebben wij een tweede kindje gekregen, na een heftige en op momenten ook spannende zwangerschap. Toen ons zoontje 4 weken oud was werd mijn man opgenomen in het ziekenhuis en uiteindelijk meerdere keren geopereerd. Kortom een heftige en drukke periode.

Ik denk dat ik in die tijd vooral veel voor anderen zorgde en niet goed genoeg voor mijzelf. Na mijn verlof ben ik gelijk weer aan het werk gegaan. Dit was even fijn, maar als snel was dit te veel. Het kaarsje ging langzaam uit en begin oktober heb ik toen besloten (of eigenlijk mijn man) om even te stoppen met werken.

In die periode besloot ik mee te doen, met de eerste ronde van de methode! En geen seconde spijt van gehad. Stap voor stap heb ik het boek gevolgd, de eetswitches toegepast en de theorie meerdere keren gelezen.

Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder. Er is voor mij veel veranderd. Naast dat ik een groot aantal centimeters kwijt ben (wat niet het belangrijkste is) voel ik mij fitter, energieker, kan ik alles veel beter aan (privé en op het werk), is mijn mindset veranderd en ik GENIET: geniet van eten, van alle kleine en grote dingen, van mijn gezin, familie en vrienden.

De methode is geen dieet, het is een leefstijl die je leven in positieve zin veranderd. Ik kan het echt iedereen aanraden.