Lazyfitgirl Transformatie Cursus

De voorverkoop voor de tweede Transformatie Cursus is gestart en is nu te koop via de webshop. Op 10 mei openen de digitale deuren van deze videocursus en bijbehorende community.


Wil jij succesvol afvallen voor de rest van je leven? Heb jij al tientallen diëten en honderden euro's uitgegeven om jouw afslankdoelen te behalen, en heb je nog steeds geen blijvend resultaat? Of heb jij hulp nodig bij het leren om voedzamer te gaan eten & voor een gezondere leefstijl te kiezen? De Lazyfitgirl Transformatie Cursus reikt jou alle handvatten aan om de transformatie van je leven te gaan maken.

Dit is jouw moment om te gaan afvallen voor altijd! De cursus is een volledige videocursus waarin Anki jou wekelijks door alle stappen van de Lazyfitgirl Methode heen loodst. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen in de besloten cursisten community. Daar staan Anki, de diëtistes i.o., psychologen i.o., en de ambassadrices voor je klaar om jou te helpen. Je kunt zelf bepalen wanneer je in de community je vragen wilt stellen. 

In dit laagdrempelige leertraject van 8 weken word je niet alleen expert in het Eetswitchen en leer je intuïtief te eten, je zal ook dieetvrij zijn voor de rest van je leven. De basiscursus is volledig in je eigen tempo te volgen, en geeft je gedurende 8 weken professionele begeleiding van Anki en haar team in de besloten community. Ook geeft de besloten community je de gelegenheid om met medecursisten contact te hebben en elkaar te inspireren. Je staat er dus niet alleen voor om jouw doelen te behalen!

             "De Lazyfitgirl Methode kent al duizenden
                succesverhalen. Jouw succesverhaal ligt
              met deze cursus binnen handbereik." 


Wat krijg je?

 • een volledige videocursus die jou door alle basisstappen van de Lazyfitgirl Methode begeleid;
 • heldere uitleg;
 • toegang tot de besloten community, alleen voor cursisten (max. 70 cursisten per groep). Na het traject van 8 weken blijft je groep bestaan om met elkaar in contact te blijven. De videocursus blijft een halfjaar staan;
 • 8 weken lang de mogelijkheid tot het het stellen van vragen of het krijgen van advies; van Anki, de coaches (diëtistes en psychologen i.o.) en de ambassadrices. 
 • in je eigen tempo te volgen tot 6 maanden na de startdatum;
 • diverse verdiepende opdrachten die jou helpen je doelen te realiseren;
 • een uitgebreide livecoaching en Q&A sessie met Anki in de besloten community.

Wat kan het je opleveren?

 • focus op verlies in vetmassa en centimeters;
 • een gezonde relatie opbouwen met eten;
 • meer energie;
 • minder suikerdips;
 • een betere huid;
 • minder hormonale klachten zoals hoofdpijn;
 • dieetvrij voor de rest van je leven.

Extra's

 • het Lazyfitgirl supermarkt kaartje met alle richtlijnen (deze krijg je thuis gestuurd en krijg je álleen bij een Lazyfitgirl Cursus);
 • boodschappenlijsten van diverse supermarkten;
 • je leert labels lezen;
 • de module intuïtief eten 

De tweede basiscursus start maandag 10 mei, voor de speciale prijs van €199,-. Dat is dus slechts €25,- per week! Deze cursus is nu weer verkrijgbaar via de webshop.

Het is een leertraject waarin je veel kennis én praktische tips krijgt waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Er is de mogelijkheid om je ervaringen te delen met de andere cursisten die tegelijk zijn gestart. Na het volgen van de cursus weet jij precies hoe het Lazyfitten in de praktijk in z’n werk gaat en hoe jij het in jouw leven kunt toepassen. 

Weet dat het ideale moment om je leefstijl te veranderen nooit zal komen. Jij moet er bewust voor kiezen. Dít is jouw moment om ervoor te gaan. Investeer in jezelf en je gezondheid en meld je nu aan! 

De cursus zal slechts een beperkt aantal keer per jaar starten, en een volgende startdatum is nog niet bekend.
Wordt jouw vraag over de cursus niet bij FAQ beantwoord? Stuur dan een e-mail: support@lazyfitgirl.nl
Lees hier de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.


Ervaringen: Wat anderen vinden van de Lazyfitgirl Transformatie Cursus & Methode

Amarens, @lazyfitgirl_student:

"Zo blij dat ik meedoe met de Transformatie Cursus! Vandaag keek ik in de spiegel en dacht ik yes ik voel me goed, ik zie er goed uit en ben trots op mezelf wat ik al bereikt heb, juist door de weegschaal niet leidend te laten zijn.

- Ik voel me aantrekkelijker
- Ik voel me trots
- Ik heb minder eetbuien
- Ik probeer meer nieuwe gerechten met meer groente
- Ik geniet van een BG en voel me daarna (bijna) nooit meer schuldig 
- En heel langzaam begin ik die persoon in de spiegel weer leuker te vinden en leer ik van mezelf te houden"

Maartje, @lazyfitgirl_mr:

"Wat de Transformatie Cursus mij geeft, is een echte boost. Ik ben sinds augustus 2020 zelf aan de slag met lazyfit. Ik merkte dat veel dingen lukte, maar ik soms ook vast liep. De cursus zorgt voor een kleinere groep waarin je samen kunt sparren en overleggen. Niks is te gek om te bespreken, het loopt erg uit één, over voedingsvragen, over emotieeten, maar ook gewoon een plek waar je even van je af kan schrijven. Daarbij heb ik met sommige cursisten nu 1-op-1 contact via de chat. Samen hetzelfde doel hebben voelt heel fijn! Anki of één van de amba's staan altijd klaar om te helpen en je inzichten te geven om zelf weer door te pakken. We zitten nu in week 4 maar ik merk verschil, in mijn denken, met inzichten krijgen, het naar mezelf kijken en weten waarom ik dit doet. Het voelt als een stok achter de deur die ik even nodig had. Ik hoop dat de komende weken mij nog verder op weg gaan helpen, zodat dit echt mijn nieuwe levenstijl wordt!"

Soebira Ottevanger:

"De Lazyfitgirl Methode heeft mij zoveel gebracht. Kennis over voeding, het leren lezen van labels, maar vooral een positievere instelling m.b.t. afvallen. Het draait voor mij niet meer om de weegschaal, maar om lekker in m'n vel zitten en m'n kleding die losser gaat zitten. Door de methode ben ik van maat 44 naar maat 38/40 gegaan, voel ik mij energieker en lekkerder in mijn vel."

Melissa van Diepen:

"Super methode!! Na jaren lang het ene dieet na het andere dieet geprobeerd te hebben, bij de LFG methode uitgekomen. Een levensstijl die je jezelf eigen maakt en ieder op z’n eigen manier kan hanteren. Binnen het jaar m’n streefgewicht behaald en nu al meer dan een half jaar op gewicht zonder enige moeite. Zeker de moeite waard om je in te verdiepen!"

Marije Groothoff:

"Na jarenlang diëten, nu eindelijk een normale relatie met eten. Dankzij het switchen naar een gezonde levensstijl, waarbij ik elke maaltijd geniet van lekker en gezond eten, zit ik nu letterlijk en figuurlijk heerlijk in mijn vel."

Koop de Transformatie Cursus

Zeker niet! De cursus is zo opgebouwd dat hij ideaal is voor starters, maar ook voor Lazyfitters die een stok achter de deur zoeken of de puntjes op de i willen zetten. Je bekijkt de video’s in je eigen tijd, er is 1 live moment in cursus tijdens de Q&A. Verder verloopt het contact via de thema topics in de groep. Jij bepaalt zelf hoe vaak je in de besloten groep komt voor extra steun en advies. Ieders startpunt is anders en dat wordt volledig geaccepteerd. Positiviteit en mogen leren is waar mijn methode voor staat! 

Hoe meer tijd jij in je nieuwe leefstijl stopt hoe meer resultaat je eruit haalt. Het hangt ook van jouw startpunt af en hoeveel behoefte jij hebt aan contact, steun en advies in de groep. Belangrijk je te beseffen dat ontevreden zijn over hoe je leefstijl en gewicht nu is óók veel energie kost. Je kunt de video’s in je eigen tijd kijken en zo zelf inplannen wanneer jij er tijd aan besteedt. Je kunt een module dus ook pauzeren en op een later moment verder kijken. De cursus is echt voor iedereen haalbaar! Je kunt de cursus vanaf elke plek in de wereld volgen. Zolang je maar internet hebt. 

Jazeker, voedzaam eten is erg belangrijk bij zwangerschap en je bepaalt zelf je porties. Je lijf slaat sowieso meer vet op, dat is hoe mooi het lichaam werkt. Dus wil jij de transformatie maken naar een gezondere leefstijl, dan kun je zeker meedoen, mits je het niet erg vindt dat veel andere deelnemers naast gezondheid ook de focus leggen op afvallen.

De cursus is gericht op het zelf ontdekken van jouw ideale eetswitches. Om met hulp van de methode zelf jouw ideale Lazyfitgirl leefstijl eigen te maken. Het is geen vervanging van een bezoek aan een diëtiste of 1 op 1 advies. Toch is de cursus zo compleet dat iedereen ermee uit de voeten kan. We hebben per eetswitch een topic in de cursus waar je al jouw voedingsvragen kunt stellen aan Anki of de diëtiste i.o. Ook met vragen over glutenvrij kun je bij ons terecht. 

Ik vind de cursus niet geschikt voor mensen met diabetes type 1, darmaandoeningen of coeliakie omdat ik daar niet specifiek op inga. Ben jij echt op zoek naar persoonlijke begeleiding dan is de cursus niet geschikt voor jou, omdat we in een online cursus geen medische adviezen kunnen en mogen geven.  

Deze basiscursus is geschikt voor iedereen die wil afvallen met een leefstijl. Dus ook voor mannen en tieners. 

De cursus is opgedeeld is meerdere subgroepen, waarin Anki, de diëtistes i.o., psychologen i.o., en de ambassadrices actief zijn. Op deze manier zorgen we dat iedereen de benodigde aandacht & begeleiding krijgt. De maximum groepsgrootte per subgroep is 70 personen. Anki zit uiteraard in elke groep en je mag haar ook altijd privé een chatbericht sturen.

Dat is het samen starten, (h)erkenning vinden bij de andere cursisten, de stok achter de deur, de verdiepende opdrachten maar ook de module intuïtief eten en de live Q&A met mij in de besloten groep. Door de informatie in video's tot je te krijgen zal deze ook beter landen en blijven hangen. Ook geven we jou graag feedback op de opdrachten die je maakt en sturen we je wekelijks een mailtje terug motivatie.  Het is een heel mooi leerplatform speciaal voor de methode ontworpen en ingericht. Ik ben enorm gepassioneerd om jou succesvol te helpen. Want juist de succesverhalen maken dat mijn Methode zo is gegroeid in slechts 1,5 jaar tijd. Ik wil dat jij optimaal resultaat gaat bereiken en daar ga ik met mijn team alles aan doen!

De Lazyfitgirl Transformatie Cursus wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. 
Het is wel mogelijk dat je een zorgverzekeraar preventieve zorg (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Houd er rekening mee dat zorgverzekeraars vaak andere voorwaarden hebben omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen zorgverzekeraar. Geef aan je zorgverzekeraar aan dat je wilt deelnemen aan een begeleid leertraject van 2 maanden om je leefstijl te veranderen en een gezond BMI te bereiken. We weten dat een aantal cursisten na een telefoontje een deel vergoed heeft gekregen. In een mailtje zou je de link van deze infopagina kunnen toevoegen voor een duidelijk beeld.