Transformatie Cursus inclusief begeleiding

De laatste Transformatie Cursus inclusief begeleiding van dit jaar was wederom binnen no-time uitverkocht! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de eerstvolgende startdatum in 2022.

Kun jij niet wachten, of start je jouw transformatie liever zonder begeleiding en een supportive community? Schaf dan hier de cursus exclusief begeleiding aan. 


Wil jij gezond afvallen voor de rest van je leven? Heb jij al tientallen diëten en honderden euro's uitgegeven om jouw afslankdoelen te behalen, en heb je nog steeds geen blijvend resultaat? Of heb jij hulp nodig bij het leren om voedzamer te gaan eten & voor een gezondere leefstijl te kiezen?De Lazyfitgirl Transformatie Cursus reikt jou alle handvatten aan om de transformatie van je leven te gaan maken. 

De Transformatie Cursus inclusief begeleiding is nu kleinschaliger en in een nieuw jasje. Gezond afvallen gaat met deze nieuwe aanpak wél lukken! Een gezonde leefstijl is het grootste cadeau dat jij jezelf kunt geven.

Hoe zou je het vinden als je de regie in eigen hand neemt en zelfstandig - maar wel onder Anki's begeleiding - werkt aan het succesvol veranderen van jouw leefstijl, zodat jij blijvend resultaat kunt behalen?

Wat krijg je?

  • De cursus is een volledige videocursus waarin Anki jou wekelijks door alle stappen van de Lazyfitgirl Methode heen loodst;
  • Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen in de besloten cursisten community;
  • Tijdens deze Transformatie Cursus staan Anki, de ambassadrices en coaches (psychologen i.o. en diëtistes i.o.) de eerste 8 weken (vanaf 6 september) + 1 bonusweek voor je klaar om je te begeleiden op het platform;
  • Je wordt begeleid in kleine groepen van maximaal 20 cursisten, zodat je altijd je vragen kunt stellen aan elkaar en de interactie kunt opzoeken. Anki begeleidt elke groep, samen met meerdere ambassadrices en coaches;
  • Ook krijg je toegang tot de app die bij het platform hoort, waardoor je makkelijk deel kunt nemen aan de community met je telefoon. Zo kun je altijd en overal interactie met je medecursisten hebben. Maak daar ook gebruik van, deel je NSV's en je struggles met elkaar, en zoek de interactie op;
  • De videomodules blijven 1 jaar beschikbaar voor je;
  • De community blijft daarna ook toegankelijk voor jou en je medecursisten.

Jouw toewijding bepaalt het resultaat
Om alles uit deze cursus te halen en jou het volgende Lazyfitgirl succesverhaal te laten zijn, wordt in deze cursus daarom ook jouw toewijding gevraagd:

  • Plan voor 9 weken lang, minimaal 1 (liefst 2) dagdelen per week in je agenda voor het doornemen van de modules;
  • Maak het bijbehorende huiswerk en;
  • Neem actief deel aan de besloten community.

Lees de algemene voorwaarden die van toepassing zijn.

Koop de Transformatie Cursus

Zeker niet! De cursus is zo opgebouwd dat hij ideaal is voor starters, maar ook voor Lazyfitters die een stok achter de deur zoeken of de puntjes op de i willen zetten. Je bekijkt de video’s in je eigen tijd.

Alleen voor de Begeleide Cursus: Tijdens de begeleide cursus is er 1 live moment tijdens de Q&A. Verder verloopt het contact via de thema topics in de groep. Jij bepaalt zelf hoe vaak je in de besloten groep komt voor extra steun en advies. Ieders startpunt is anders en dat wordt volledig geaccepteerd. Positiviteit en mogen leren is waar mijn methode voor staat! 

Mail dan naar support@lazyfitgirl.nl. Het Lazyfitgirl Team zit daar voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Hoe meer tijd jij in je nieuwe leefstijl stopt hoe meer resultaat je eruit haalt. Het hangt ook van jouw startpunt af en hoeveel behoefte jij hebt aan contact, steun en advies in de groep. Belangrijk is het om je te beseffen dat ontevreden zijn over hoe je leefstijl en gewicht nu is óók veel energie kost. Je kunt de video’s in je eigen tijd kijken en zo zelf inplannen wanneer jij er tijd aan besteedt. Je kunt een module dus ook pauzeren en op een later moment verder kijken. De cursus is echt voor iedereen haalbaar! Je kunt de cursus vanaf elke plek in de wereld volgen. Zolang je maar internet hebt. 

Het leerplatform is speciaal toegankelijk voor Lazyfitgirls, en via diverse modules word je door de hele videocursus geleid.
Tevens heb je toegang tot visuele boodschappenlijsten. 
De eerste 8 weken ontvang je elke week een begeleidingsemail. 

Alleen voor de Begeleide Cursus van toepassing: De bijbehorende community lijkt op Facebook. Je vindt hier de videocursus, opgedeeld in 8 modules en elke week komt er een module vrij. Ook vind je hier de besloten community, daar kun je onder de topics met verschillende thema’s je vragen stellen. Op de voedingsvragen krijg je een antwoord van Anki of de diëtistes i.o.
Tot slot zijn er subgroepen waarin je steun kunt vinden bij elkaar, je huiswerk en vragen bespreekt en waar we ook echt de diepte in gaan als jij daar behoefte aan hebt. In elke groep zijn een aantal teamleden actief, en Anki zit uiteraard in elke groep! 

Bij een serieuze eetstoornis zoals anorexia, boulimia, bed (binge eating disorder) is een gespecialiseerde en persoonlijke behandeling het effectiefst. Op afstand kunnen wij jou daar onvoldoende bij helpen. Ik wil jou daar ook zeker niet van weerhouden. Wel zou je de cursus kunnen volgen als aanvulling op de behandeling die je al krijgt. Omdat we ons focussen op dieetvrij leven en zelfliefde. Overleg deze keuze met je behandelaar. Zoek in eerste instantie altijd offline professionele hulp.

Jazeker, voedzaam eten is erg belangrijk bij zwangerschap en je bepaalt zelf je porties. Je lijf slaat sowieso meer vet op, dat is hoe mooi het lichaam werkt. Dus wil jij de transformatie maken naar een gezondere leefstijl, dan kun je zeker meedoen, mits je het niet erg vindt dat veel andere deelnemers naast gezondheid ook de focus leggen op afvallen.

Jazeker! In de Lazyfitgirl Methode bepaal jij juist je eigen eetswitches en je leert d.m.v. labels lezen en de supermarkt richtlijnenkaart precies waar je op moet letten. 

De cursus is gericht op het zelf ontdekken van jouw ideale eetswitches. Om met hulp van de methode zelf jouw ideale Lazyfitgirl leefstijl eigen te maken. Het is geen vervanging van een bezoek aan een diëtiste of 1 op 1 advies. Toch is de cursus zo compleet dat iedereen ermee uit de voeten kan.

De cursus is niet geschikt voor mensen met diabetes type 1, darmaandoeningen of coeliakie omdat Anki daar niet specifiek op ingaat. Ben jij echt op zoek naar persoonlijke begeleiding dan is de cursus niet geschikt voor jou, omdat in een online cursus geen medische adviezen gegeven mogen worden.   

Alleen van toepassing bij de Begeleide Cursus: We hebben per eetswitch een topic in de cursus waar je al jouw voedingsvragen kunt stellen aan Anki of de diëtiste i.o. Ook met vragen over glutenvrij kun je bij ons terecht. 

Zeker! Tijd voor een andere benadering van afvallen. We gaan eetbuien liefdevol afbouwen door het dagelijks trainen van jouw mindset. Veel cursisten ervaren vrij snel een afname in de drang om te snaaien. 

Deze basiscursus is geschikt voor iedereen die wil afvallen met een leefstijl. Dus ook voor mannen en tieners. 

Alleen van toepassing bij de Begeleide Cursus: De cursus is opgedeeld is meerdere subgroepen, waarin Anki, de diëtistes i.o., psychologen i.o., en de ambassadrices actief zijn. Op deze manier zorgen we dat iedereen de benodigde aandacht & begeleiding krijgt. De maximum groepsgrootte per subgroep is 20 personen. Anki zit uiteraard in elke groep en je mag haar ook privé een chatbericht sturen.

Van toepassing bij de Begeleide Cursus: Dat is het samen starten, (h)erkenning vinden bij de andere cursisten, de stok achter de deur, de verdiepende opdrachten maar ook de module intuïtief eten en de live Q&A met mij in de besloten groep. Door de informatie in video's tot je te krijgen zal deze ook beter landen en blijven hangen. Ook geven we jou graag feedback op de opdrachten die je maakt en ontvang je wekelijks een mailtje ter motivatie.  Het is een heel mooi leerplatform speciaal voor de methode ontworpen en ingericht. Ik ben enorm gepassioneerd om jou succesvol te helpen. Want juist de succesverhalen maken dat mijn Methode zo is gegroeid in slechts 1,5 jaar tijd. Ik wil dat jij optimaal resultaat gaat bereiken en daar ga ik met mijn team alles aan doen!

Van toepassing bij de Onbegeleide Cursus: De stok achter de deur, de verdiepende opdrachten en ook de module intuïtief eten. Door de informatie in video's tot je te krijgen zal deze ook beter landen en blijven hangen. Ook ontvang je wekelijks een mailtje ter motivatie. Het is een heel mooi leerplatform speciaal voor de methode ontworpen en ingericht. Ik ben enorm gepassioneerd om jou succesvol te helpen. Want juist de succesverhalen maken dat mijn Methode zo is gegroeid in slechts 1,5 jaar tijd. Ik wil dat jij optimaal resultaat gaat bereiken en de Transformatie van je leven doormaakt!

Alleen van toepassing bij de Begeleide Cursus: In de cursus zijn de ambassadrices actief, een aantal coaches: dit zijn diëtistes en psychologen i.o. door Anki uitgekozen die zich helemaal kunnen vinden in de methode. Tot slot is Anki actief in de cursus aanwezig en ook via de chat bereikbaar. Ook geeft zij de Live Q&A. Samen vormen zij een topteam dat de eerste 8 weken van de cursus elke dag voor jou klaarstaat! 

Alleen van toepassing bij de Onbegeleide Cursus: Anki is de grondlegger van de Lazyfitgirl Methode en auteur van de cursus. Haar zie je ook In de video's. Daarnaast is het supportteam bereikbaar voor vragen over gebruik van het platform, via support@lazyfitgirl.nl.

De Lazyfitgirl Transformatie Cursus wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. 
Het is wel mogelijk dat je een zorgverzekeraar preventieve zorg (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Houd er rekening mee dat zorgverzekeraars vaak andere voorwaarden hebben omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen zorgverzekeraar. Geef aan je zorgverzekeraar aan dat je wilt deelnemen aan een begeleid leertraject van 2 maanden om je leefstijl te veranderen en een gezond BMI te bereiken. We weten dat een aantal cursisten na een telefoontje een deel vergoed heeft gekregen. In een mailtje zou je de link van deze infopagina kunnen toevoegen voor een duidelijk beeld.

We hebben nog geen afspraken gemaakt met bedrijven maar werken daar wel aan. 
Het is wel mogelijk dat jouw werkgever preventieve zorg (gedeeltelijk) vergoedt vanuit bijvoorbeeld een duurzaam loopbaan of well-being/ gezonde leefstijl budget. Houd er rekening mee dat elke werkgever vaak andere voorwaarden heeft omtrent de vergoeding (welke cursussen worden wel of niet vergoed en wat bedraagt de vergoeding). Informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen werkgever. Geef aan je werkgever aan dat je wilt deelnemen aan een begeleid leertraject van 2 maanden om je leefstijl te veranderen en een gezond BMI te bereiken. Ook hebben mensen met burn-out klachten veel baat bij de cursus. Voedzaam eten en een gezonde relatie met voeding, dragen naast gezondheid ook bij aan de mentale gezondheid. Een aantal cursisten heeft een deel of alles vergoed gekregen van haar werkgever. In een mailtje zou je de link van deze infopagina kunnen toevoegen voor een duidelijk beeld.

Heb je zelf een bedrijf en wil je de Lazyfitgirl Transformatie Cursus aanbieden? Mail dan naar support@lazyfitgirl.nl om de mogelijkheden te bespreken.